Comunicat de presă PNRR – Fonduri pentru România modernă și reformată – Proiecte în comuna Mașloc finanțate prin PNRR

UAT Comuna Mașloc anunță semnarea contractului de finanțare pentru proiectul “Centrul de zi pentru copii aflaţi în situaţie de risc de separare de părinţi in comuna Mașloc, judetul Timiș – (cod serviciu social 8891CZ-C-II) “.

 
UAT Comuna Mașloc anunță semnarea contractului de finanțare pentru proiectul “Centrul de zi pentru copii aflaţi în situaţie de risc de separare de părinţi in comuna Mașloc, judetul Timiș – (cod serviciu social 8891CZ-C-II) “.

 

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență- COMPONENTA C13 – C 13 -REFORME SOCIALE lnvestitia I1 -,,Crearea unei retele de centre de zi pentru copiii expuși riscului de a fi separati de familie”             

Numele beneficiarului: UAT Comuna Mașloc

Obiectivul general: Obiectivul general al investiției are în vedere construirea unui Centru de zi pentru copii aflaţi în situaţie de risc de separare de părinţi in comuna Bunesti, judetul Valcea – (cod serviciu social 8891CZ-C-II). Acest centru de zi va avea ca misiune prevenirea separării copiilor de familie, prin asigurarea, pe timpul zilei, a unor activități de îngrijire, educație, recreere-socializare, consiliere, dezvoltare a deprinderilor de viață independentă, orientare școlară și profesională pentru copii, cât și a unor activități de sprijin, consigliere si educare pentru părinți sau reprezentanții legali, precum și pentru alte persoane care au în îngrijire copii.

                Valoarea totala a proiectului: 2.474.947,50 lei

    Valoarea aprobata din PNRR: 1.930.393,47 lei lei, din care:

  1. valoare eligibilă nerambrusabila din PNRR: 1.624.730,28 lei
  2. valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR- 663,19 lei.

Valoarea cheltuielilor neeligibile: 544.554,03 lei

Data începerii și finalizării proiectului: 01.03.2023-30.08.2024

Perioada de implementare a proiectului poate fi prelungita prin acordul partilor

Codul proiectului: 711486696

Date de contact: Lupu Ionel, Primar

       E-mail: primariamasloc1@yahoo.com , telefon: 0740282198

“Apel de proiecte gestionat de Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României”.

 

Atașat puteți descărca comunicatul de presă:

Comunicat de presă începere proiect Centru de zi

sau vizualiza aici:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *