“Zilele Comunei Masloc, ediția a XXII-a”

“In data de 2 Iulie 2023 a avut loc proiectul cultural “Zilele Comunei Masloc, ediția a XXII-a”, in localitatea Masloc. Evenimentul s-a desfășurat in Parcul Central din localitatea Masloc. Programul din cadrul evenimentului a cuprins muzică și dansuri populare, poezie in grai bănățean, obiceiuri, tradiții, meșteșuguri tradiționale, producători locali, arta culinară, etc. Mulțumim tuturor celor care au participat la evenimentul nostru si care au avut grija ca totul să se desfășoare in cele mai bune condiții.
De asemenea, va invitam la următorul eveniment din cadrul proiectului cultural “Zilele Comunei Masloc, ediția a XXII-a”, care va avea loc in localitatea Remetea Mică, in data de 30 Iulie, la Căminul Cultural din Remetea Mică.
Programul din cadrul evenimentului va cuprinde muzică și dansuri populare, obiceiuri, tradiții, meșteșuguri tradiționale, producători locali, arta culinară, etc.
Va mulțumim și va asteptam in număr cât mai mare la următorul eveniment din 30 Iulie 2023.
Proiect organizat de Primăria și Consiliul Local al Comunei Masloc, cofinanțat  de Consiliul Județean Timis prin programul TimCultura2023”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *