“Zilele Comunei Mașloc, ediția a XXII-a”, în localitatea Remetea Mică.

In data de 30 Iulie 2023 a avut loc proiectul cultural “Zilele Comunei Masloc, ediția a XXII-a”, in localitatea Remetea Mică. Evenimentul s-a desfășurat la Căminul Cultural Remetea Mică din localitatea Remetea Mică. Programul din cadrul evenimentului a cuprins muzică și dansuri populare, poezie in grai bănățean, obiceiuri, tradiții, meșteșuguri tradiționale, producători locali, arta culinară, etc. Mulțumim tuturor celor care au participat la evenimentul nostru si care au avut grija ca totul să se desfășoare in cele mai bune condiții. 
De asemenea, va invitam la următorul eveniment din cadrul proiectului cultural “Zilele Comunei Masloc, ediția a XXII-a”, care va avea loc in localitatea Alios, in data de 20 August 2023, la Căminul Cultural din Alios.
Programul din cadrul evenimentului va cuprinde muzică și dansuri populare, obiceiuri, tradiții, meșteșuguri tradiționale, producători locali, arta culinară, etc.
Va mulțumim și va asteptam in număr cât mai mare la următorul eveniment din 20 August 2023.
 
Proiect organizat de Primăria și Consiliul Local al Comunei Masloc, cofinanțat  de Consiliul Județean Timis prin programul TimCultura2023”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *